Cirurgia Facial

La cirurgia del envelliment facial corregeix la caiguda dels teixits facials com les celles, les parpelles, les galtes, l’aparició de la papada i la pèrdua del contorn mandibular.

Rinoplàstia

La rinoplastia o cirurgia nasal és un procediment quirúrgic per modificar la forma del nas, sense cicatrius externes i amb la finalitat de donar-li una aparença més harmònica.

Parpelles

La blefaroplastia és la cirurgia de les parpelles. S’elimina l’excedent de pell i les bosses, donant a la cara una mirada més juvenil i descansada.

Mentoplàstia

La mentoplàstia (també anomenada genioplastia) és un procediment quirúrgic que busca mitjançant diversos mitjans aconseguir un augment en la projecció de la barbeta.

S’ha de realitzar en cas de microgenias (mentons petits amb mandíbules de mida i posició normal). Un error molt freqüent consisteix a recórrer a mentoplastias (amb pròtesi o amb osteotomia) per camuflar retrognatias o micrognatias (és a dir, posicions mandibulars retardades o mandíbules petites en la seva totalitat, no exclusivament el mentó), la qual cosa empitjora el resultat estètic final (deixa un «mentó de bruixa»). Aquests casos han de ser tractats mitjançant cirurgia ortognàtica amb ortodòncia pre i postquirúrgica i no mitjançant mentoplàstia.

Lipoescultura facial

És una tècnica no quirúrgica per eliminar els excessos de dipòsits de greix a la cara i al coll amb BELKYRA i Aqualix.
Es pot combinar amb altres tècniques com farcits amb àcid hialurònic, fils tensors etc.
Aquesta tècnica es basa en l’ús de l’àcid desoxicòlic, el acció lipolítica és capaç de reduir els dipòsits grassos que han augmentat amb el pas el temps.

Lífting

El lífting sense cirurgia és un estirament facial no quirúrgic mínimament invasiu amb l’objectiu de millorar l’aparença d’arrugues i línies fines, donant als pacients una aparença més juvenil.

Otoplàstia

L’otoplàstia és la cirurgia de les orelles i és la única que realitzem en nens petits, preferiblement abans de començar l’escolarització.

Cirurgia ortognàtica

Aquest tipus de cirurgia és aquella en la qual es persegueix moure la mandíbula cap a una posició més adequada, tant estètica com funcional, mitjançant una combinació metge-odontològica, és a dir, ortodòncia que mou les dents i cirurgia maxil·lofacial que mou els ossos.

Estètica dental

L’odontologia estètica o cosmètica és una especialitat de l’odontologia que busca obtenir resultats estètics en el somriure, a través de procediments com el disseny de somriure o l’endodòncia

Més de 50.000 tractaments realitzats ens avalen

  

info@serrarubia.com

630 943 282