Cirurgia Mamària

Les mames femenines poden ser estèticament inadequades per molts motius, bàsicament per ser molt petites (hipoplàsia), molt grans (hipertròfia) o per estar caigudes (ptosi).

Reducció de mames

La reducció de mames és una intervenció quirúrgica per reduir el volum excessiu del pit i donar-li una forma més atractiva corregint la ptosi o pit caigut.  Caldrà practicar unes mamografies en les pacients majors de 35 anys, si no les tenen fetes prèviament.

Mastopèxia

La correcció del pit caigut, mastopèxia, tècnicament és molt semblant a la reducció de mames, amb la diferència que no s’elimina gens de teixit, només es remodela la glàndula i s’adapta la pell. També hi ha la possibilitat d’implantar una pròtesi de mama al mateix temps, així corregim el pit caigut i li donem més volum.

Cirurgia augmentativa

Des de 1962, any en què es va descriure la primera pròtesi de mama de silicona, la cirurgia augmentativa de la mama s’ha popularitzat.

Les pròtesis mamàries més utilitzades són les de gel de silicona de cobertura llisa o texturada i les anomenades anatòmiques.

Les indicacions principals són la hipoplàsia pura (mames petites), la pseudoptosi o la ptosis (mames petites i caigudes) y les mames tuberoses o asimétriques (anomalíes del desenvolupament).

La tècnica quirúrgica contempla tres tipus d’incisions: axil·lar, periareolar i submamària, i dos tipus de localització de l´implant: submuscular o retroglandular.

Mames tuberoses

Venis everio. Agnamusam facernata si as solupti orestentur, ulpa autaquidus conem re consers pelesti orenima gniendu ntenda adisit voluptis ad eatem et quam ut evelibus. Iquam, niment, ipit harum et quisquos accaborerro tem re omnia ium idia alit. Venis everio. Agnamusam facernata si as solupti orestentur, ulpa autaquidus conem re consers pelesti orenima gniendu ntenda adisit voluptis ad eatem et quam ut evelibus. Iquam, niment, ipit harum et quisquos accaborerro tem re omnia ium idia alit.

Romnem, cotia eti,
dereste rissimanduci se tem in vit.

  

info@serrarubia.com

630 943 282